4t A SORTIDA A L'OBRADOR: PANS CREATIUS
🍞 SORTIDA A L'OBRADOR: PANS CREATIUS 🍞
A la classe de la GASTRONOMIA 🍚 hem estat treballant diferents sabers relacionats amb la nostra sortida a l'Obrador "Pans Creatius" per estar preparats i preparades pel dia de la nostra sortida.
Primer de tot havíem d'esbrinar on estava situat l'Obrador i quin transport era el més adequat per arribar-hi💬. Amb l'aplicació de GOOGLE MAPS vam interpretar els plànols i la informació que ens aportaven per poder arribar a una resposta. Vam observar que l'Obrador no estava molt lluny de la nostra escola i que, per tant, la millor opció seria anar amb bus.🚌
Seguidament, ens vam endinsar en el món dels pans creatius a través de la seva pàgina web 💻 on vam poder descobrir una gran varietat de receptes diferents i pans molt curiosos: de síndria, de patata, de plàtan i fins i tot d'altres països 🌍.
A la pàgina web vam descobrir qui estava darrere de tanta creativitat i vam poder conèixer una mica més al forner Daniel Jordà. A la pàgina web vam descobrir el seu ofici, amb quines persones havia treballat i quants premis havia guanyat.🏆
Ens va crear curiositat 💡conéixer una mica més al Daniel i per això vam pensar en elaborar una petita entrevista entre tots i totes per saber una mica més sobre el seu ofici, les elaboracions que fa, quant de temps porta sent forner, etc. 💭📝
Per últim, vam descobrir que cadascú tindria 2€ per poder comprar algun dels productes de l'Obrador Pans Creatius. Vam estar practicant la resolució de diferents situacions matemàtiques amb euros i bitllets 💶💰 per treballar el sistema monetari i les operacions bàsiques. En grup vam posar en pràctica diferents conceptes: quants diners ens han de tornar, quants diners necessitem, quins productes ens podrem comprar... Això ens va servir per treballar l'agilitat i posar en pràctica les nostres estratègies de càlcul mental.😉💭
Fins que va arribar el dia que vam poder gaudir de l'experiència a l'Obrador PANS CREATIUS! Amb la companyia del Daniel Jordà i el seu equip vam veure com és un obrador per dins, les màquines que es necessiten, els tipus de farina que utilitzen i la gran varietat de receptes que es poden fer. 👀
En Daniel ens va ensenyar a fer una de les pizzes que més ens agrada: la pizza Margarita 🍕. Vam aconseguir la recepta i amb la seva ajuda vam seguir els passos per poder elaborar-la en petits grups. Mentre les pizzes es feien al forn, vam aprofitar per fer la nostra entrevista que prèviament havíem preparat a la classe. Cadascú tenia una pregunta pel Daniel. Va ser molt interessant i vam poder conèixer moltes coses sobre ell i el seu gran ofici! 👂☝💬
Ha sigut tota una EXPERIÈNCIA i ben segur que tornarem a l'Obrador per tastar alguna de les seves creacions!💫😀
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada