VIU LA VELA 


Dilluns i dimarts d'aquesta setmana els i les alumnes de sisè hem tingut la sort de viure una gran experiència al mar!

 Ja fa unes setmanes va venir a l'escola un expert de "Vela lleugera" a fer-nos una xerrada molt interessant sobre aquest esport, també ens va ensenyar fotos i ens va explicar com funciona la COPA AMÈRICA que se celebrarà a Barcelona aquest setembre i, per acabar, vam parlar de la importància de cuidar el mar i el nostre entorn.

Aquesta setmana hem anat al BISC (Barcelona International Sailing Center) i hem pogut viure la Vela en primera persona, alguns i algunes ja tenien experiència en aquest esport, però per altres ha estat la seva primera vegada. Ha estat una molt bona experiència. Ens hem mullat una mica!!!!

Dilluns vam tenir quasi tota l'estona moltes onades, semblava que estàvem pujats i pujades a una atracció, ens vam divertir i emocionar molt, això sí, vam poder fer poques fotografies. Dimarts vam començar amb un dia esplèndid, vent i poques onades, per sort vam fer fotografies al principi, perquè de cop el vent va començar a bufar fort i les onades ja no eren tan planeres, vam tenir una anada plàcida i una tornada ben emocionant.

Abans d'obrir les carpetes podeu intentar endevinar d'aquestes 4 fotografies quines creieu que són de cada dia 😊





Ah, això encara no ha acabat, a final de curs ens espera una festa de cloenda amb moltes sorpreses.

ENS VOLEU VEURE?

CLASSE DE L'ART

CLASSE DE LES XARXES SOCIALS

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!