LA GARRIGA


  El passat divendres dia 3 de maig, les classes de 5è (Periodistes i Cinema), vam anar a La Garriga a fer dues activitats relacionades amb el llibre que hem llegit a classe "El meu carrer".
  
  Una de les dues activitats va ser la visita al refugi antiaeri i l'altra una ruta pel poble, descobrint llocs que surten en el llibre.
  Degut a la pluja, la ruta va ser una mica mullada, però vam tenir la sort de poder entrar a la casa Raspall (casa Ripoll en el llibre) i allà ens van fer l'explicació de tot el recorregut.
  La visita al refugi va ser emocionant, sobretot quan vam començar a sentir la sirena que anunciava un bombardeig i a continuació els llums s'anaven encenent i apagant fins quedar a les fosques. En aquell moment vam començar a sentir el soroll de les bombes.
  Evidentment tot era ficció, però ens va permetre ficar-nos una mica a la pell de les persones que hi van ser durtant els bombardejos de veritat.

  Al migdia vam tornar a l'escola per dinar. Vam fer el dinar cooperatiu i per la tarda ens vam posar a fer jocs de taula, dibuixos...

  Aquí podeu veure les fotos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!