Present, passat i futur (5èA)

 Present, passat i futur

Fa un temps cadascú de nosaltres va fer el seu propi eix cronològic on va ressaltar els moments més importants de la seva vida. A partir d'aquí vam començar un treball de l'àmbit artístic on vam treballar el passat, el present i el futur. Pel que fa al passat, vam portar uns quants objectes que fossin significatiu i vam fer una composició en una caixa. A més a més, vam completar amb paraules que tinguessin relació amb el que la composició ens evocava.

Per treballar el present, vam haver de representar-nos en una figura. Aleshores els nostres companys i companyes de l'altre 5è van haver d'endevinar qui era cadascú. Després vam veure els resultats i vam treballar el percentatge d'encerts que havien tingut. Hi va haver algú que no el va encertar ningú i a algú que el va encertar tothom!

Amb el futur, vam crear un vídeo pensant en diferents aspectes: Què voldré ser de gran? Quines coses m'agradaria mantenir? Què espero aportar al món? Com m'agradaria que fos? A partir de la primera reflexió i lligant-ho amb el treball dels refugiats que vam fer, vam veure un curt que es diu "El venedor de fum". A partir d'aquí vam estar parlant sobre el materialisme i la importància de valorar el que tenim.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!