Els ecosistemes del planeta (4t C)

A 4t C som la classe de "la natura" i en aquesta notícia explicarem què sabem i què hem fet sobre els ecosistemes.

En primer lloc, vam fer una activitat que consistia a mirar un vídeo. Després de mirar el vídeo, vam estar parlant sobre quins tipus d'ecosistemes existien, com els podíem classificar i vam estar posant exemples propers al nostre context.  En aquesta activitat vam aprendre quins tipus d'ecosistemes existeixen.

D'altra banda, en una segona activitat, un grup va fer una presentació PowerPoint sobre els ecosistemes i els éssers que viuen a cada ecosistema. Aquesta activitat ens va servir per consolidar els nostres aprenentatges.

En el temps que hem estat treballant els ecosistemes hem après que n'hi ha diferents tipus: terrestres, que es troben al medi terrestre; aquàtics, que es troben a l'aigua; i els mixtos, que són un terme mitjà entre els dos anteriors. A més, també hem après quins elements biòtics i abiòtics predominen a cada un dels ecosistemes estudiats.


Treballant sobre els ecosistemes hem après que és molt important mantenir els que tenim a la nostra societat. A més, també vam treballar el concepte de desforestació i tala d'arbres, terme que té molta relació amb els ecosistemes. 


Entre tots vam arribar a la conclusió que és molt important que respectem i cuidem el medi ambient, ja que els humans tenim molta influència en ell i en gran part, el futur del planeta depen de nosaltres.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!