Sortida al Museu Blau (4t C)

El divendres 19 de febrer, la classe de 4t C vam anar al museu de Ciències Naturals de Barcelona, que també s'anomena Museu Blau.
En arribar al museu, per aprofitar el temps mentre obrien, vam anar al parc que hi ha just al costat del museu i vam esmorzar. Un cop vam haver esmorzat, vam entrar al museu. Quan erem a dins, tothom volia veure la mateixa cosa: l'evolució de la terra i l'explosió del big bang.

Al llarg de la visita vam veure minerals i fòssils molt interessants que hi havia d'animals que ja estan extingits. També vam veure un vídeo d'animals marins que hi havia antigament.


      EL PROJECTE DELS MINERALS! | Escola Llebetx   L'origen de les petxines d'Orís | EL9NOU.CAT

L'exposició estava ordenada en ordre cronològic. Així doncs, després dels minerals i els fòssils, vam veure animals dissecats; hi havia moltes espècies d'animals diferents: grans, petits, rèptils, insectes, animals carnívors, herbívors, omnívoros, entre d'altres.



Durant la visita, anàvem apuntant les coses que ens interessaven més a la llibreta que havíem portat per fer-nos possibles preguntes d'investigació.


A més, també vam fer un taller on ens vam separar en quatre grups. El taller consistia en que cada grup havia d'investigar un àmbit concret d'una illa anomenada Hipàtia. Els reptes, com diem, eren diferents: un grup investigava les coquilles marines, un altre els arbres, un altre els micromamífers i l'últim grup el clima. Durant l'activitat hi havia dues guies que ens anaven ajudant per avançar amb les nostres investigacions.



Un cop vam acabar el taller i la visita per l'exposició, vam pujar al terrat per veure què hi havia. Vam poder veure que era molt bonic; hi havien moltes flores, plantes submarines que estaven a dins l'aigua i, fins i tot, un hotel d'insectes.


Un altre dia a l'aula vam fer el congrés final de l'activitat, on tots els grups vam explicar allò que havíem investigat, quines hipòtesis ens havíem fet inicialment i si s'havien complert o no. Ens va agradar molt!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!