Sortida a Xócala!

Com ja sabeu, avui la classe de la xocolata vam anar a Xócala, una empresa amb caràcter social centrada en la creació, desenvolupament i producció de productes de xocolata creatius, sorprenents i de primeríssima qualitat. Un projecte que, alhora, ajuda a normalitzar la vida laboral de les persones, independentment de les seves capacitats.

Ens han explicat coses sobre la xocolata, què vol dir temperar i hem après a fer-ho. Hem pogut fer un tast de totes les xocolates que hem fet servir per saber amb quins elements anàvem a treballar. També hem pintat motlles amb colorants i mantega de cacau i els hem omplert amb cornets de xocolata blanca, negra i amb llet per fer piruletes.


Una altra elaboració que hem portat a terme han estat els bombons... Una barreja de praliné amb neula i xocolata amb llet, banyat amb xocolata negra. Els heu pogut provar? Boníssims!


Un cop hem acabat de treballar, toca recollir l'espai i netejar. Per poder fer la presentació de tots els productes que hem fet i fer la fotografia final!  


Els nens i les nenes s'ho han passat molt bé i han gaudit molt! Han après moltes coses sobre la xocolata i les diferents elaboracions. Teniu a casa uns petits grans cuiners i unes petites grans cuineres!


Aquí teniu l'enllaç per veure totes les fotografies de la classe de la xocolata:


https://drive.google.com/folderview?id=19v25XN86CYUAIK09HiJQIE1BEDKH5GOx


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!