Colònies Les Tallades 4t i 5è 1r dia



 Colònies a Les Tallades - 4t i 5è

11 de Maig

Avui hem arribat a les Tallades a punt per esmorzar i agafar forces per començar amb energies el primer dia de les nostres desitjades colònies!

Ens hem dividit per grupets i ens hem ajuntat amb els nostres companys/es de les diferents classes de 4t i 5è. Aquests grups seran amb els que gaudirem de les activitats durant aquests 3 dies. 

Hem conegut als nostres monitors i monitores i ens han explicat que estem en territori de bandolers i bandoleres, què emocionant! 


Tot seguit hem anat a dinar un bon plat de macarrons i mandonguilles! Hem carregat les piles i hem començat les activitats, però abans ens hem trobat amb en Jaume Sala, descendent d’en Serrallonga i ens ha explicat la història del seu avi que va viure com un bandoler.


Ens ho hem passat molt bé! Després de berenar, cada grup ha continuat amb les diferents activitats.

  

Hem tornat cap a la casa i ens hem repartit en les diferents habitacions, quines ganes teníem de veure les habitacions!

Ens hem dutxat per anar a sopar. Per acabar el dia hem agafat les llanternes per realitzar el joc de nit relacionat amb els bandolers/es. Hem hagut de parar la màxima atenció als sorolls del bosc per saber on havíem d'anar a reunir-nos amb en Jaume Sala. Ha sigut tota una experiència!


Quin inici de colònies!!  Demà continuarem!

 

Enllaç per poder  veure més fotos:  Fotos 1r dia

 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!