Sortida a la Garriga. "El meu carrer"

Sortida a La Garriga



Aquest curs hem llegit un llibre que es titula " El meu carrer". Tracta d'uns nens i nenes del poble de La Garriga. El repte que tenen és fer un treball sobre el seu carrer i van descobrint moltes coses relacionades amb la Guerra Civil que van passar al seu poble.

 Lligat amb això, hem anat a La Garriga a  fer una activitat relacionada amb aquest llibre. Hem realitzat un tomb pels carrers que hi surten. També hem visitat el refugi antiaeri construït durant la Guerra Civil, del que també se'n parla al llibre i ens han explicat com el van construïr.

 Als carrers ens han ensenyat com s'havien reconvertit els edificis durant la guerra i ens han explicat alguns fets que havien passat. També hem pogut veure llocs on havien caigut bombes. Hi havia edificis que tenien les marques de la metralla, recordant per sempre el que havia passat. Al terra, hi ha rajoles que marquen on havia caigut alguna bomba.

 Després hem entrat al refugi i ens ha impactat una mica. En un moment determinat ens han fet una simulació i alguns ens hem espantat una mica. Es va apagar el llum, com si no funcionés, i es van sentir sorolls d'avions i de bombes caient.

 Aquí teniu els enllaços per veure les fotos:

Països del món

La tecnologia

Els esports

















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!