Taller de rèptils al ZOO

 Taller de rèptils i amfibis al ZOO


 Les classes del MÓN (5èA) i dels ESPORTS (5èB), vam anar al Zoo de Barcelona a fer un taller sobre rèptils i així poder conèixer una mica més els geckos.

Abans d'anar-hi, ens vam plantejar si estàvem d'acord o no amb l'existència dels parcs zoològics. Ho vam aprofitar per treballar el text argumentatiu i per dur a terme un debat a classe, el tema del qual va ser: ZOO sí o ZOO no? 

 El dia de la sortida, mentre una classe feia el taller, l'altra va donar un tomb pel Zoo, mirant i observant amb ulls crítics el que vèiem. D'aquesta manera vam poder verificar o no, la nostra idea exposada al debat anteriorment realitzat.

 El taller va ser profitós. Vam descobrir com és la coberta de rèptils i d'amfibis, com es reprodueixen, com tenen l'esquelet i les dents depenent del que mengen i el que més ens va sorprendre: depenent de la temperatura d'incubació dels ous de cocodril i/o de tortuga, naixeran mascles o bé femelles!!

 Finalment, ens vam retrobar les dues classes i vam dinar molt ben acompanyats per gavians i coloms que també tenien gana!! En acabar, vam jugar una bona estona. 

 Si voleu veure imatges d'aquestes activitats aquí us les deixem:

                      EL MÓN                                ELS ESPORTS


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!