"Micrarium, l'univers del minúscul"


 
Els alumnes de 5è, aprofitant que estem treballant en el projecte de Missió Alba: Fer
visible l'invisible, vam aprofitar per fer la sortida a les instal·lacions del CosmoCaixa per dur a terme l'activitat  "Micrarium, l'univers del minúscul", els nostres estudiants van tenir l'oportunitat única de submergir-se en el món del microscòpic a través de l'experimentació.

Al Micrarium, l'aventura comença des del moment en què els visitants entren. Es converteixen en observadors i protagonistes al mateix temps, submergint-se en un món de preparacions del món mineral, vegetal i animal. Però el més emocionant és que no només van observar aquests elements externs, sinó que també es van poder explorar ells mateixos! Gràcies als instruments de magnificació disponibles, els nostres alumnes van poder examinar els seus propis pèls, pell i fins i tot la seva roba. Cada detall va ser visualitzat i comentat, generant una experiència educativa única.

 L'objectiu principal d'aquesta activitat va ser reforçar la idea que el món microscòpic no ens és estrany, sinó que forma part integral de la nostra realitat, tot i que no el puguem veure a simple vista. Mitjançant aquesta experiència pràctica, els nostres alumnes van desenvolupar una major comprensió i afecte pel microscòpic que ens envolta, ampliant així la seva perspectiva del món.

 Vam poder aprofitar per veure i experimentar amb tots els elements exposats al Museu i vam passar un dia increïble.

 Aquí podeu veure tot el que vam fer i veure   5è A    5è B

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!