EAU DE L'ARENAL!

 La setmana passada els nens i nenes de la classe de les Xarxes Socials i de l'Art vam estar pensant i investigant sobre com volíem aquest curs 23-24 la fragància EAU DE L'ARENAL.

En primer lloc, vam anar a l'hort de l'escola a descobrir quines plantes aromàtiques hi havia plantades als testos i les vam classificar per l'olor de millor a pitjor. Els nens i nenes recordaven moltes olors a partir d'aquestes de menjars, esprais repel·lents, etc. Més tard vam comprovar mitjançant les tauletes electròniques i amb l'ajuda de l'aplicació PlantNet les hipòtesis inicials. Fetes les comprovacions cada grup classe va decidir una fragància per passar a la comissió de ciència de l'escola.

- Art: Melissa i menta.

- Xarxes socials: Menta i Espígol.














Després de tenir clar com volíem que fos la nostra colònia d'aquest any, cada grup de taula va escriure un model de recepta, ja que en cas de ser seleccionada la proposta es fa arribar a cada classe les instruccions per preparar-la.







Per últim, vam haver de calcular quantes ampolletes cal comprar per l'escola i vam preparar un pressupost per fer arribar a la comissió amb diferents propostes d'ampolles.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A POBLENOU DEL DELTA

COLÒNIES TUIXENT 2024

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!