GRAFFITI AL PATI

 La classe de 5è B, ELS GRAFFITIS, des del primer dia havíem pensat que podríem fer un graffiti al pati. Finalment, vam aprofitar que s'havia de repintar la paret del rocòdrom perquè ja estava en mal estat i vam poder fer-ho nosaltres. 

 En primer lloc, havíem de pensar què pintaríem. Com que ja se'ns havia fet tard, vam pensar que el millor seria trobar un disseny senzill i que no representés res en concret. Com més realista el volguéssim fer, més ens costaria. Doncs dit i fet, vam portar les nostres propostes i tot aprofitant que l'Elena estava a la nostra classe,  ens va fer la seva proposta que s'assemblava molt a una que s'havia proposat. Ens va semblar bé i ja se'ns va girar feina!!

 Ara tocava conèixer les mesures de la paret i també l'àrea, per poder calcular aproximadament quants pots d'esprai calia comprar. Ens vam posar mans a l'obra, mesurant, anotant, calculant... Com que la paret té una forma irregular, ens va costar una mica calcular l'àrea. Finalment, però, la vam dividir en diferents polígons que ens anés millor per calcular-la i ja ho vam tenir.

 Un cop ja teníem l'àrea, calia calcular quants pots d'esprai necessitaríem. Vam descobrir que amb un pot de 400 ml, es podia pintar una superfície d'uns 3 metres quadrats. Amb aquestes dades, vam fer els nostres càlculs.

 I per fi, va arribar el dia de començar. Val a dir que les famílies ens van ajudar
pintant tota la paret de color blanc. Així doncs, vam començar a preparar-la. Havíem de dibuixar les formes i protegir-les amb cinta de pintor. Sort que vam tenir una gran ajuda!!

 Doncs amb el dibuix fet i protegit, només faltava posar-hi color i així ho vam fer. Va ser molt divertit poder pintar amb esprai, ara... vam tenir la precaució de protegir-nos amb mascaretes i guants! 

 Vam anar pintant i quan va estar enllestit i la pintura seca, només faltava treure la cinta de pintor. Ho vam fer i... el resultat va ser ESPECTACULAR!!!!

 Estem molt orgullosos i orgulloses d'haver deixat la nostra empremta en una paret de l'Arenal!!


 Valoreu vosaltres mateixos i mateixes gaudint del reportatge fotogràfic de tot el procés!!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A POBLENOU DEL DELTA

COLÒNIES TUIXENT 2024

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!