VISITA A L’ESCOLA D’HOSTELERIA (ESHOB)


VISITA A L’ESCOLA D’HOSTELERIA (ESHOB)

Dimecres per la tarda vam anar a visitar l’escola d’hosteleria que tenim a prop de l’escola. Vam anar en 2 grups de 12 nens i nenes.
Ens va atendre la Laura i ens va acompanyar en tot el recorregut.
Primer ens vam posar unes bates perquè havíem d’entrar a les cuines. Ens anàven molt grans!!!
Vam visitar les cuines del restaurant que porten els alumnes de primer i ens van deixar tastar part dels plats que havien cuinat pel dinar.
Tenien càmeres per la carn i per les verdures, separades. La de la carn tenia una temperatura més baixa que la de les verdures.

Vam tastar uns bunyols de patata fets al forn. Molt bons!!
El cuiner ens va ensenyar els plats que havien fet per dinar.

La cuina de pastisseria està separada d'on fan els altres aliments perquè ha d’estar a més baixa temperatura que la que té els fogons (hi ha nata, xocolata,...)
Tenen taules de marbre i d’acer inoxidable. Les primeres serveixen per temperar el xocolata. Les d’acer per fer la resta de postres.
Tenen cuines per aprendre a cuinar. Cada “partida” te uns fogons, una taula i comparteixen planxa i fregidora.



Ens van donar un tros de pastisset de merenga de llimona.
 El pa de pessic estava boníssim.

Tant els estudiants com els professors dinen a l’escola. Tenen un menjador molt gran i amb bufet lliure. 
Vam veure la cuina del segon pis on hi ha els estudiants de segon i tercer. La vam veure a traves d’un vidre.
Aquesta és  la classe on ensenyen a fer còctels.
En  els restaurants del primer i del segon pis  encara  hi havia gent dinant i per no molestar  vam veure’ls  sense entrar gaire.

I aquí vam seure en una classe.

Ens va sorprendre com és de gran, doncs des de fora no sembla que hi hagi tantes sales a dins. Tothom ens va tractar molt bé, tots i totes són molt simpàtics i el menjar estava boníssim.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!