VISITA A L’ESCOLA D’HOSTELERIA (ESHOB)
VISITA A L’ESCOLA D’HOSTELERIA (ESHOB)
Dimecres per la
tarda vam anar a visitar l’escola d’hosteleria que tenim a prop de l’escola.
Vam anar en 2 grups de 12 nens i nenes.
Ens va atendre
la Laura i ens va acompanyar en tot el recorregut.
Primer ens vam
posar unes bates perquè havíem d’entrar a les cuines. Ens anàven molt grans!!!
Vam visitar les
cuines del restaurant que porten els alumnes de primer i ens van deixar tastar
part dels plats que havien cuinat pel dinar.
Tenien
càmeres per la carn i per les verdures, separades. La de la carn tenia una
temperatura més baixa que la de les verdures.
Vam
tastar uns bunyols de patata fets al forn. Molt bons!!
El
cuiner ens va ensenyar els plats que havien fet per dinar.
La cuina de pastisseria està separada d'on fan els altres aliments perquè ha d’estar a més baixa temperatura que la que té els fogons (hi ha nata, xocolata,...)
Tenen
taules de marbre i d’acer inoxidable. Les primeres serveixen per temperar el
xocolata. Les d’acer per fer la resta de postres.
Ens van donar un tros de pastisset de merenga de llimona.
Tant
els estudiants com els professors dinen a l’escola. Tenen un menjador molt gran
i amb bufet lliure.
Vam
veure la cuina del segon pis on hi ha els estudiants de segon i tercer. La vam
veure a traves d’un vidre.
Aquesta
és la classe on ensenyen a fer còctels.
En els restaurants del primer i del segon
pis encara hi havia gent dinant i per no molestar vam veure’ls sense entrar gaire.
I aquí
vam seure en una classe.
Ens
va sorprendre com és de gran, doncs des de fora no sembla que hi hagi tantes
sales a dins. Tothom ens va tractar molt bé, tots i totes són molt simpàtics i
el menjar estava boníssim.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada