4tA visita la casa de les abelles


VISITA A LA CASA DE LES ABELLES 

La classe de 4tA estem ficats del tot en el tema dels animals en risc, i ens ha semblat molt important començar per un dels animals amenaçats que de desaparèixer, més podrien afectar el nostre món. Per aquesta raó, ahir vam anar a la casa de les abelles, a Sant Pere de Torelló, per tal d'entendre perquè són tan importants pel nostre planeta. Si ja en teníem alguna petita idea, ara tenim súper clar que sense elles no podríem viure. 
Com deia Einstein "Si desapareguessin les abelles, només ens quedarien quatre anys de vida".

Ara tenim més clar que mai que això és ben cert, sense les abelles s'acabarien les plantes, ja que no hi hauria pol·linització, i això significaria el principi del fi.
Sabem que les abelles són molt maques i si no les molestes no fan res, només treballen i viuen en pau. Tenim clar que les hem de cuidar i respectar i ens agradaria que totes les persones del món ho fessin de la mateixa manera.

També vam aprendre que les abelles no són grogues i negres com tothom diu, sinó marrons i negres, la gent no es para mai a mirar-les de veritat, les confonen amb les vespes i no en tenen res a veure. Ara sabem quins tipus d'abella hi ha i com s'organitzen en el seu dia a dia, són molt espavilades!

Vam poder veure les seves cases de prop, extreure mel i fer les nostres pròpies etiquetes! A més, les explicacions del Ramon i la Cèlia ens van encantar. Esperem que us agradin les fotos.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!