El dia de la dona (4t C)

A la classe de 4t C, per celebrar el dia de la dona, el dia 8 de març vam fer les activitats que us expliquem a continuació.

Al matí, vam apuntar en un mural molt gran els noms de les nostres heroïnes i els nostres herois. Un cop vam tenir tot el mural ple, vam parlar sobre quina quantitat de dones i homes hi havia. Tots els homes, que eren la majoria, els vam descartar i ens vam quedar només amb les dones. A partir d'aquí, ens vam preguntar per què hi havia aquesta diferència entre homes i dones si tots som iguals.

Per lligar-ho amb el que havíem parlat al matí, a la tarda vam fer una altra activitat. Aquesta consistia a investigar sobre deu dones que durant la seva vida van ser importants per una raó o altra. A més, també vam investigar sobre per què no se’ls hi van reconèixer els seus mèrits en vida i vam saber la seva història. Una de les dones que vam investigar va ser Valentina Tereshkova, que va ser la primera dona a anar a l'espai.

A més a més, també vam parlar de la igualtat entre les dones i els homes, ja que en el dia de la dona també se celebra la lluita per la igualtat entre sexes i la participació de les dones en la societat. Es busca aconseguir una igualtat d’oportunitats, ja que tots som iguals.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!