El dia de la pau (4t C)

Per celebrar el dia de la pau, a l'escola vam fer dues activitats: la primera va ser veure un vídeo sobre una cadena de favors i la segona va ser fer un origami en forma d'ocell, ja que l'ocell és el símbol de la pau.

En la primera activitat, a partir del següent vídeo (https://www.youtube.com/watch?v=8Gosg1ybxTU), vam crear la nostra pròpia cadena de favors. Per fer-ho, vam escriure en un paper en forma de cadena l'últim favor que havíem fet nosaltres a alguna persona, ja fos de la classe, de la nostra família, un amic o amiga, etc.

A partir d'aquí, el següent pas va ser fer un origami. Per fer-ho, vam seguir un vídeo instructiu on ens explicava pas a pas què havíem de fer per poder-lo construir. A més, com que alguns companys i companyes de la classe ja en sabien fer, ens van ajudar.



Un cop vam tenir els origamis construïts, hi vam escriure el mateix missatge que havíem escrit a la cadena de favors i els vam penjar a la classe per commemorar el dia de la pau i aportar el nostre granet de sorra per portar la pau al món.

Per últim, altres infants van investigar per què se celebra el dia escolar de la no-violència i la pau el dia 30 de gener. Després de fer la cerca d'informació, ens van explicar que, fa molts anys, un senyor que es deia Gandhi, que sempre havia lluitat per aconseguir la pau al món, va morir en aquesta data. Per commemorar l'aniversari de la seva mort, es va decidir que el dia 30 de gener es celebraria aquest dia.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!