Què ens transmet la música? (4t C)

Una de les activitats que hem fet al llarg d’aquest segon trimestre ha estat representar què ens transmetia la música i utilitzar el nostre cos per representar les emocions. Per fer-ho, vam pintar amb pintures un mural de paper gegant al terra del pati i vam fer una dinàmica d'expressió corporal.


Tot el grup classe ens vam dirigir al pati, i allà ens vam dividir en dos grups. Un cop teníem els dos grups fets, es va explicar a cada grup que és el que havia de fer. 

La meitat de la classe feia una activitat d'expressió corporal. Dividits en parelles, cada parella escollia que volia representar i ho feia davant de les altres parelles, que havien d'endevinar-ho. Les representacions eren lliures, com ara per exemple, representar un partit de futbol, però la condició era que no es podia parlar, només podien fer signes, i així doncs comunicar-se. 

El segon grup havia de representar en una cartolina, utilitzant unes esponges mullades en pintura, tot el que sentien a l’escoltar la música que els mestres els hi posaven. En funció de quin estil de música escoltaven, i com es sentien, potser s’utilitzaven uns colors més vius o més apagats. 

A la meitat, vam canviar d'activitat perquè els dos grups poguessin fer les dues activitats.

Un cop acabada l’activitat, vam pujar els murals a la classe i van quedar molt macos. 

Aquesta activitat ens va agradar molt,  ja que vam poder expressar-nos a través de la pintura, gràcies a la música sense necessitat d’utilitzar paraules. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!