Reciclem el paper (4t C)

Aquest trimestre hem fet un centre d'interès per mesurar el paper que gastem a l'escola. Durant dues setmanes, hem reciclat el paper i hem mesurat quan paper hem gastat. El projecte ha acabat amb la visita d'una dona que ens ha ensenyat a fer paper reciclat!

Un cop vam saber quan paper havíem gastat, en vam agafar 350 grams i el vam retallar en quadrats aproximadament de 2x2. Un cop el vam tenir tallats, el vam ficar en aigua, tal com ens havia demanat la dona que venia a fer el taller. A més, també vam fer el mateix amb 150 grams aproximadament de paper de color.



El dia 6 de març va venir a l'escola una dona que ens va fer un taller sobre com fer paper reciclat. Ella ens va ensenyar a fer el paper reciclat. Per fer-ho, ens vam posar per parelles i vam fer paper reciclat.

Els passos a seguir van ser: agafar el paper que teníem en remull. Després, la dona el va triturar i el vam posar en un recipient, on el vam barrejar amb una espècie de paper que està més dur. 



Quan el vam tenir barrejat, vam fer amb l'ajuda d'un marc la forma del paper i ho vam deixar reposar. Després vam treure el paper i ens el vam emportar a la classe entre papers de diari, per tal que quedés sec. A la tarda el vam deixar a la clase però el següent dia ens el vam emportar.

Un cop vam haver fet el taller, per tancar el projecte vam fer unes gràfiques que vam repartir a les classes del cicle de grans on posàvem el paper que havíem gastat amb deu dies, perquè ells també fossin conscients de la gran quantitat de paper que gastem i que és mot important reduir-la.

Ens va agradar fer aquest projecte, perquè ens va ajudar a ser conscients que no s’ha de malgastar tant el paper. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

1r dia Les Tallades (4t i 5è)

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!