SETMANA DE LA CIÈNCIA 2022 CICLE GRANS: LA QUÍMICA A LA CUINA
La Setmana de la Ciència 2022 ha estat dedicada a la Química a la Cuina. Al cicle de grans, hem començat per conèixer una mica més sobre els aliments i la seva classificació a la piràmide alimentària. També hem partit del model matèria, veient que aquesta es presenta en forma sòlida, líquida o gasosa.
Aquest repte, ens ha permès treballar la deshidratació de la fruita com a mètode de conservació.
En grups barrejats de cinquè i sisè, i durant tres matins, hem treballat en format taller tot fent-nos preguntes i relacionant els nostres coneixements sobre els processos químics per respondre-les:
- TALLER 1: COM PODEM CANVIAR EL COLOR DE LA CLARA D'OU DE MANERA NATURAL?
- TALLER 2: COM PODRÍEM PASSAR LA LLET DE LÍQUIDA A SÒLIDA SENSE FER SERVIR EL FRED?
- TALLER 3: VINAGRE I OLI, SEMPRE SEPARATS. COM ELS PODEM LLIGAR?
Podeu veure un resum fotogràfic del que ha estat la nostra Setmana de la Ciència 2022 aquí:
SETMANA DE LA CIÈNCIA 2022- GRANS
Ha estat un plaer veure l'acollida per part de les famílies el dilluns a la tarda a les portes obertes d'aquesta setmana. Moltíssimes gràcies per formar-ne part!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada