COLÒNIES A POBLENOU DEL DELTA

 COLÒNIES A POBLENOU DEL DELTA

PRIMER DIA 2-10-24

Avui de bon matí, amb emoció i les motxilles preparades, hem sortit de l'escola per començar les nostres colònies de 4t i 5è. A mig camí hem fet una petita parada per esmorzar i hem continuat la ruta fins arribar a Poblenou del Delta, un poble petit de cases blanques envoltat d'arrossers.

Ens hem instal·lat, hem deixat les habitacions preparades per a la nit i ens hem reunit tots i totes per dinar i agafar energia per entomar la tarda.

Amb moltes ganes de passar-ho bé hem començat les activitats. D'una banda hem practicat les nostres habilitats remant dintre d'un kayak i d'altra banda ens hem divertit fent diferents activitats d'equilibri i punteria. 




Després de tanta activitat, un bon berenar, una estona de joc lliure i a sopar! Acabem el dia amb un joc de nit i a dormir per recuperar forces.

Bona nit!!

Avui només ens queda compartir amb vosaltres totes aquestes noves experiències, ens voleu veure?  Doncs cliqueu aquí!

 SEGON DIA 3-10-24

Avui ens hem llevat aviat i hem engegat el nostre dia sobre rodes! 

Al matí hem fet un recorregut en bicicleta fins a la platja del Trabucador on hem pogut jugar una estona, pel camí ens han explicat coses molt interessants sobre el Delta i hem pogut observar diferents espècies que hi habiten, sobretot hem vist flamencs.



A la tarda hem fet moltes activitats: hem tornat a agafar les bicicletes fins a la Llacuna de l'encanyissada, després hem viscut la divertida experiència de trepitjar un arrossar amb els peus descalços, tal com ho feien antigament per collir l'arròs i finalment ens esperava una sorpresa, la festa de l'escuma!

A la nit, unes dutxes i a sopar per després gaudir d'una festa dins una de les cases, on hem ballat i compartit moments tots junts fent pinya!

Ara a descansar que demà ens esperen més experiències. Bona nit!

Per veure el dia d'avui, cliqueu aquí!

TERCER DIA 4-10-24

Arriba l'últim dia! Ja amb les motxilles preparades i havent fet un bon esmorzar, anem en bicicleta fins a la Llacuna per fer la nostra darrera activitat: les barquetes de perxar. Sabeu què és una perxa? Doncs avui els vostres fills i filles han fet de perxadors i perxadores, una experiència que han viscut en primera persona i que ben segur us podran explicar.

Acabem l'estada a Poblenou del Delta amb el dinar i tornem cap a Barcelona amb un munt d'experiències noves.

I com avui ja arribem, què us sembla si veiem les fotos junts i us expliquem?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES TUIXENT 2024

Tornem a tenir estació meteorològica a l'Arenal!